Suomalainen ravintolahistoria on kiehtova aihe

Suomalainen ravintolahistoria on kiehtova aihe

Minkälaiset vaatimukset asetat ravintolalle, josta voisi tulla sinun lempiravintolasi? Minkälaisia ravintoloita Suomessa tällä hetkellä on tarjolla? Entä mikä mielestäsi on se tärkein asia, mitä huippuravintola voi asiakkailleen tarjota? Onko se korkeatasoinen palvelu? Asiakasystävällinen henkilökunta? Herkullinen, oikein koottu aamiainen ja suussa sulavat lounaat? Varmasti juuri niin, sillä kaikista edellä mainituista muodostuu se ravintolan tai hotellin “ydin”, jollaista jokainen asiakas haluaa. Tiesitkö, että kuuluisa huippuravintola Klaus K tarjoaa juuri sellaista palvelua, kuin sinä haluat! Tutustutaan asiaan seuraavaksi hieman tarkemmin.

Vieraile Klaus K -hotellissa Helsingin Bulevardilla

Suomalainen ravintola-/hotellielämä ulottuu aina 1800-luvulle asti. Suomi oli kansainvälinen erityisesti pääkaupunki Helsingin ansiosta, jossa vieraili elämyksiä haluavia hienostuneita vieraita vuodenajasta toiseen. Suomalainen keittiö ja upeat kylpyläelämykset jatkuvat niin ikään nykyään kansainvälisesti tunnetussa Klaus K -hotellissa.

Entiseen aikaan ei ollut tarjolla kaikkea sitä mitä nykyään on, esimerkiksi hotellitarjouksia verkossa. Tiesitkö, että hotellitarjous Helsinki tarjoaa sinulle ja ystävillesi 171 tunnelmallista huonetta rentoutumiseen ja lepäilyyn. Tarjolla on myös monipuolista ja herkullista aamiaista, päivällistä ja lounasta, aitoja elämyksiä sekä tiloja esimerkiksi kansainvälisen kokouksen tai konferenssin pitämiseen. Käytä siis hyödyksesi hotellitarjous Helsinki ja saavu lomailemaan merelliseen pääkaupunkiin!

Nauti olostasi ja kuvittele itsesi historialliseen Klaus K -ravintolaan

Hotellien historiaan voit tutustua ensiksi ihailemalla 1880-luvulla rakennettua Klaus K -hotellia. Tule rentoutumaan ja tuo ystäväsikin mukaan historialliseen punatiiliseen kerrostaloon, elämyksiä tarjoavaan tasokkaaseen hotelliin, johon on todella lyhyt matka Helsingin ydinkeskustasta. Ei siis muuta kuin tutustumaan Helsinkiin ja sen vaiheikkaaseen historiaan!