Nauti Hotel Fabianin laadukkaasta palvelusta!

Nauti Hotel Fabianin laadukkaasta palvelusta!

Sinivalkoisesta Suomesta on aina löytynyt laadukkaita ravintoloita ja hotelleita. Ei ihmekään, että Suomea kutsutaan tuhansien järvien ja vehreiden metsien maaksi! Loma Suomessa on elämys kaikille, niin kotimaasta kuin ulkomailta tuleville hotellien ja ravintoloiden asiakkaille.

Minkälaisessa hotellissa juuri sinä viihtyisit?

Minkälainen olisi sinun toivelomasi? Mitä siihen kuuluisi? Rentouttavia hoitoja, yhdessäoloa ystävien, perheen ja läheisten kesken, maistuvaa ruokaa, elämyksiä ja shoppailua vaikkapa pääkaupunkiseudulla? Tiedätkö, että juuri sinun tarpeisiisi on kehitetty hotels Helsinki -ravintolat?

Merellisessä Helsingin keskustassa sijaitsee vieraanvarainen ja ainutlaatuinen boutique-hotelli, joka odottaa vieraakseen juuri sinua! Hotel Fabian kuuluu tunnettuun hotels helsinki -ketjuun, joka sijaitsee aivan loistavalla paikalla “stadin sydämessä.” Tule ostoksille legendaariselle Helsingin Kauppatorille, tutustu henkeäsalpaavan kauniiseen Esplanadin puistoon ja jatka kätevästi laadukkaaseen Hotel Fabian -hotelliin!

Tyylikkyyttä ja modernia tunnelmaa

Hotel Fabianin vieraana voit rentoutua ja levätä. Hotelli on kuin tehty lomailijalle, joka viihtyy parhaiten kotioloissa, mutta haluaa samalla nähdä jotakin uutta ympärillään. Hotellista löydät jokaisen matkailijan toivoman minikeittiön jääkaappeineen, mikroaaltouuneineen sekä teen- että kahvinkeittimineen. Tarjolla on “väsyneelle matkailijalle” myös kätevät pesula- ja kuivapesumahdollisuudet. Loistava hotelli esimerkiksi opiskelijalle tai vaikkapa “reppumatkailijalle.” Kaikki tarvittava on esillä niin lomalla kuin arjessa – mikäs sen parempaa!

Aivan kuin paluuta vanhaan aikaan!

Hotel Fabianissa halutaan tarjota matkailijalle kaikki se mitä hän eniten tarvitsee. Aikakoneella entiseen aikaan palatessa tuntuu kuin tulisi vieraaksi laadukkaaseen kartanohotelliin tai huippusuosittuun korkealuokkaiseen majataloon! Hotel Fabianin huoneet ovat luonnollisesti savuttomia ja täydennetty ilmaisella Wifi -internetyhteydellä. Tee töitä tai rentoudu – kaikki on mahdollista!

Mikä parasta, Hotel Fabian sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla rauhallisessa ympäristössä. Aamuisin on mukava herätä suussa sulavaan buffetpöytään ja nauttia olostaan korkealuokkaisessa Hotel Fabianissa!