Rahoita Suomen historiaan liittyvä projektisi yritysluotolla

Rahoita Suomen historiaan liittyvä projektisi yritysluotolla

Suomen historia tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia yrittäjälle. Yhä useampi suomalainen on kiinnostunut maamme menneisyydestä ja haluaa tietää siitä entistä enemmän. Jos olet innokas Suomen historian harrastaja, voit ehkä luoda tästä innostuksestasi itsellesi yritystoimintaa. Löydät tästä artikkelista muutaman hyvän vinkin.

Yritysluottoa verkosta

Uuden yritystoiminnan kynnyksellä edullinen yritysluotto on tarpeen. Yrittäjälle onkin varmasti helpottavaa kuulla, että Qred auttaa järjestämään luottoa helposti ja nopeasti. Palvelun käyttäminen ei vaadi aloitusmaksua eikä se sisällä piilokuluja. Lainanhakuun ei myöskään liity sitoutumispakkoa saatuihin lainatarjouksiin. Lainaa on siis helppo ja nopea hakea, eikä se vie yrittäjän arvokasta aikaa juuri minuuttia enempää. Täytettyäsi lainahakemuksen ja Qredin vastaanotettua sen, saat Qrediltä tarjouksen tunnin kuluessa. Tarjous lähetetään joko puhelimitse tai sähköpostitse. Eikä tässä vielä kaikki, sillä, jos päätät hyväksyä Qrediltä saamasi lainatarjouksen, maksetaan hakemasi lainasumma yritystilillesi vielä saman päivän aikana. Palvelun käyttö on siis mutkatonta ja nopeaa.

Nyt saatat miettiä, kuinka paljon lainaa voit hakea Qredin kautta ja millaisia laina-aikavaihtoehtoja palvelu tarjoaa. Lainasummaksi voit valita 1 000 – 100 000 euroa. Skaala on siis todella laaja, minkä ansiosta Qredin vaihtoehdot sopivat hyvin monenlaisten projektien rahoittamiseen. Laina-ajaksi voit valita 6 – 18 kuukautta.

Yritysideoita alan taitajille

Suomen historiasta kiinnostuneille ala tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia toimia yrittäjänä. Sukututkimus kiinnostaa juuri nyt monia ihmisiä, mutta perin harvalla on mahdollisuus perehtyä sukututkimuksen saloihin kovin syvällisesti. Tässä voisikin olla oivallinen markkinarako henkilölle, joka on innokas tekemään sukututkimuksia ja valmis tekemään niitä myös muille maksua vastaan.

Jos olet kädentaitaja, voit ehkä perehtyä johonkin tiettyyn mennen ajan kädentaitoon ja luoda siitä itsellesi ammatin. Vanhan ajan käsitöitä voi myydä vaikkapa Etsyssä tai erilaisilla markkinoilla. Jopa pula-aikana tehtiin käsitöitä, joten nykyihmisen mahdollisuudet ottaa taidot haltuun ovat melko hyvät.

Kehittyessäsi alan konkariksi voit opettaa muinaisia käsityötaitoja myös muille – maksua vastaan. Järjestä vaikkapa kädentaitojen kursseja tai kokoa yhteen porukka, jonka kanssa lähdette tutustumaan menneen ajan pajoihin ja käsitöihin. Myös erilaiset historialliset nettikurssit voivat tulla kyseeseen. Koronaepidemian aikana erilaiset etänä suoritettavat kurssit ovat olleet erityisen suosittuja, joten niille voisi olla nyt aivan erityistä markkinarakoa.

Suomen historiaa käsittelevän kirjan kirjoittaminen on yksi hyvä vaihtoehto, joka toki vie aikaa, mutta voi olla sitäkin mielenkiintoisempaa. Yritysluoton turvin voi olla mahdollista heittäytyä varsinaisen palkkatyön ulkopuolelle kirjan kirjoittamisen ajaksi, jolloin kirjoitusprosessi edistyy yleensä nopeammin kuin palkkatyön ohessa. Kirjan kirjoittamiseen on joissakin tapauksissa mahdollista saada myös apurahaa.

E-kirjojen mullistettua kirjamaailman on kirjan julkaiseminen entistä helpompaa ja mutkattomampaa ja sen voi tehdä myös omakustanteisesti. E-kirjaa on mahdollista myös mainostaa erityisen tehokkaasti verkon kautta, sillä asiakas saa ladattua E-kirjan heti maksutapahtuman jälkeen ja pääsee näin nauttimaan mielenkiintoisesta lukukokemuksesta saman tien. Kokeile kirjan mainostamista vaikkapa Suomen historiasta kiinnostuneissa Facebook-ryhmissä.