Hotel Haven on hyvä tukikohta tutustuessasi Helsingin historiaan

Hotel Haven on hyvä tukikohta tutustuessasi Helsingin historiaan

Helsingistä löytyy monia upeita historiallisia kohteita, joissa on todellista historian havinaa ja jotka kertovat omaa tarinaansa kaupungin historiasta! Tutustuessasi Helsingin historiaan, kannattaa valita tukikohdaksi yksi Hotel Haven, jossa sekä mieli että keho lepäävät oikein kunnolla mielenkiintoisten tutkimusmatkojen jälkeen!

Hotel Haven tutuksi

Hotel Haven on upea hotelli helsinki -kohde! Se tarjoaa monenlaista hemmottelua Helsingin historiaan tutustuvalle matkailijalle. Nauti esimerkiksi hyvin ansaitusta Havenin brunssista upeissa merimaisemissa!

Hyviä historiallaisia kohteita

Helsingistä löytyy monia upeita historiallisia kohteita, joista voimme tässä yhteydessä mainita vain muutaman. Kansallismuseoon kannattaa tietysti tutustua, sillä museo johdattelee upealla tavalla suomalaisuuden juurille. Museossa vierähtää helposti tunti, jos toinenkin ja sen upeat näyttelyt tarjoavat ajattelun aihetta pitkäksi aikaa Helsingin reissun jälkeenkin.

Suomenlinna on toinen upea kohde, jota ei kannata jättää väliin. Suomenlinna on suosittu kohde etenkin kesäisin, jolloin kohteessa on mukavaa viettää vaikka koko päivä! Toinen mielenkiintoinen merellinen kohde on Seurasaari, joka tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen menneisyyden Suomeen.