Bga.fi auttaa tallettamaan historialliset kuvasi muistojen arkistoon

Bga.fi auttaa tallettamaan historialliset kuvasi muistojen arkistoon

Monesta perheestä löytyy valokuva-albumeita, jotka ovat kulkeneet suvussa sukupolvelta toiselle. Tällaiset albumit ovat täynnä erityisen tärkeitä ja rakkaita muistoja. Omien muistojen tallettamiseen kannattaakin panostaa, sillä vuosien ja vuosikymmenten päästä ne voivat olla aivan yhtä rakkaita muistoja jälkipolvillesi. Halutessasi tallettaa historialliset muistosi omiin muistojen arkistoihisi kannattaa tutustua bga.fi-sivustoon, josta löytyy monia upeita valokuva-albumeita ja muita tarvikkeita omien historiallisten valokuvamuistojen tallettamiseen. Olet näin mukana luomassa sukupolvien välistä ketjua. Kotoa löytyvä vanha tavara on pala mielenkiintoista historiaa ja haluat varmasti olla mukana luomassa tulevaisuuden historiaa, jota jälkipolvet tutkivat mielellään!

Valokuva-albumit netistä

Löydät laadukkaat valokuva-albumit osoitteesta bga.fi historiallisten muistojesi tallettamista varten. Esimerkiksi kierrekantiset valokuva-albumit ovat näppäriä ja edullisia tähän tarkoitukseen. Jos taas haluat hankkia valokuva-albumin jonkun tietyn tilaisuuden tai elämänvaiheen muistojen säilyttämistä varten, on tarjolla esimerkiksi vauva-ajan muistojen säilyttämiseen tarkoitettuja albumeita ja esimerkiksi hääalbumeita. Hääalbumiin on kiva kerätä häissä otetut parhaat kuvat yksien kansien sisään omien muistojen arkistoon. Tällainen albumi on myös oivallinen häälahja hääparille – etenkin, jos olet ammatiltasi valokuvaaja tai olet muuten erityisen lahjakas kuvaaja. Jos sinusta tuntuu, että hääparilla on jo ”kaikkea” ja mielekkään häälahjan keksiminen tuottaa päänvaivaa, harkitse hääalbumia täynnä häistä ottamiasi upeita kuvia. Tulet samalla ikuistaneeksi palan arvokasta suomalaista historiaa!

Vauva-albumeista erityisen suosittuja ovat olleet 200 kuvan Madu -albumi, harmaavalkoinen Little Foot -albumi, harmaavalkoinen Little Foot Babybox ja sininen Hello Vauva-albumi. Hääalbumeista suosittuja vaihtoehtoja ovat olleet esimerkiksi Sydän Lahjaboksi, Glamour-albumi 200 valokuvalle, Forever-albumi sekä Lobe is all you need -albumi. Edellä mainitut hääalbumit maksavat noin 40 euroa ja vauva-albumit noin 30-60 euroa.

Miksi bga.fi

Bga.fi on erityisen monipuolinen verkkokauppa halutessasi tallettaa valokuviasi. Albumeiden lisäksi löydät sieltä myös upeita kehyksiä rakkaimmille kuvillesi ja voit teettää sivustolla myös suurennoksia, julisteita tai canvas-tauluja rakkaimmista muistoistasi. Tilatessasi kuvatuotteet netistä säästät rahaa, vaivaa ja aikaa, sillä tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä ja niiden selaaminen sekä erilaisten tuotteiden vertailu keskenään on erityisen helppoa, nopeaa ja sujuvaa. Laajan netistä löytyvän valikoiman ansiosta sinun ei enää tarvitse käydä läpi useita kauppoja, jotka voivat pahimmillaan sijaita jopa eri kaupungeissa, voidaksesi vertailla useita erilaisia albumivaihtoehtoja.

Bga.fi on koonnut yhteen paikkaan kattavan valikoiman, josta löytyy mieleinen albumi hyvin monenlaiseen makuun. Esimerkiksi romantikolle sopii erityisen hyvin Love is all you need -hääalbumi tai Forever-albumi, kun taas vaikkapa Sydän Lahjaboksi henkii yksinkertaisempaa ja vaatimattomampaa tyylikkyyttä. Voit tutustua monipuolisiin vaihtoehtoihin kaikessa rauhassa vaikkapa kotisohvaltasi käsin.